laatste week

An Ocean Story

ratingratingrating

NRC

Online ticket: €11,00 – Cinevilleticket € 0,00 - Prijsinformatie

70 min. English | Spanish Dutch NETHERLANDS

Vervuiling, overbevissing en klimaatverandering; de leefbaarheid van onze oceanen staat onder grote druk – moeten wij vrezen voor hun voortbestaan?

Sander Van Weert, filmmaker, Nanne van Hoytema, mariene bioloog en Thomas van Thiel, oprichter van By the Ocean We Unite, gaan in deze inspirerende, maar confronterende documentaire naar de World Ocean Summit 2018 in Mexico. Zij spraken met politieke wereldleiders, klimaat- en oceaanwetenschappers en topmensen uit het bedrijfsleven. Ook bezochten zij lokale initiatieven en helden die zich inzetten voor het voortbestaan van de mangroven, stranden en koralen. Wie neemt de verantwoordelijkheid? Duik mee in de blauwe wereld op zoek naar uitdagingen, oplossingen en hoop!

ENGLISH
Increasing pollution, over fishing and climate change are major threats our oceans are currently facing worldwide. This documentary follows us on our journey as we film devastating consequences of these harsh realities.

SANDER VAN WEERT

Poul Sven De Haan Sander van Weert

“Maakt de gevolgen van klimaatverandering inzichtelijk en benadrukt het belang van educatie”

ratingratingrating

NRC

Tips voor u

Richard Jewell

Nog steeds te zien !

Lillian

Premiere

Honey Boy

Premiere

Do the Right Thing

KLASSIEKER
OK

Filmhallen.nl gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.

De laatste films & specials direct in uw mailbox?
Stuur mij wekelijks filmtips en aanbiedingen gebaseerd op mijn gegevens. Ik ga akkoord met de privacy policy van de FilmHallen en The Movies.