laatste week

Alita: Battle Angel

ratingratingrating

De Volkskrant

Online ticket: €11,00 – Cinevilleticket € 0,00 - Prijsinformatie

122 min. English Dutch USA

Het verhaal van Alita: Battle Angel speelt zich een aantal eeuwen in de toekomst af. De achtergelaten cyborg Alita (Rosa Salazar) wordt gevonden op de vuilnisbelt van Iron City door de barmhartige cyber-arts Ido (Christoph Waltz). Hij neemt de bewusteloze Alita mee naar zijn kliniek. Wanneer Alita ontwaakt, heeft ze geen herinnering aan wie ze is en herkent ze de wereld waar ze zich in bevindt niet.

Alles is nieuw voor Alita, elke ervaring beleeft ze voor het eerst. Terwijl ze haar nieuwe leven op de rit probeert te krijgen in de verraderlijke straten van Iron City doet Ido zijn best om Alita af te schermen voor haar mysterieuze verleden. Haar slimme vriend Hugo (Keean Johnson) helpt haar juist herinneringen op te wekken. Er bloeit iets op tussen de twee totdat dodelijke vijanden achter Alita aankomen en haar omgeving bedreigen. Het is op dat moment dat Alita ontdekt dat ze over buitengewone vechtcapaciteiten beschikt die ze kan gebruiken om de vrienden en familie, waarvan ze is gaan houden, te redden.

De soundtrack van de film is gecomponeerd door de Nederlandse muzikant, componist en producent Tom Holkenborg (Junkie XL). Hij was eerder al verantwoordelijk voor de soundtracks van onder andere Mad Max: Fury Road, Deadpool en Martin Koolhoven’s Brimstone.

ENGLISH
An action-packed story of one young woman’s journey to discover the truth of who she is and her fight to change the world.

ROBERT RODRIGUEZ

(1968 | USA)
Sin City: A Dame to Kill For (2014) | Machete Kills (2013) Machete (2010) Planet Terror (2007) | Sin City (2005) | Spy Kids (2001) | The Faculty (1998) | From Dusk Till Dawn (1996) | Desperado (1995) | El Mariachi (1992)
Jennifer Connelly, Rosa Salazar, Keean Johnson, Mahershala Ali, Christoph Waltz Junkie XL Bill Pope Yukito Kishiro (based on the graphic novel series

“Ideaal mengsel van young-adult, sciencefiction en manga”

ratingratingrating

De Volkskrant

Tips voor u

Le Grand Bain

laatste week

Yesterday

voorpremière

Aladdin (2D OV)

Booksmart

voorpremière
OK

Filmhallen.nl gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.

De laatste films & specials direct in uw mailbox?
Stuur mij wekelijks filmtips en aanbiedingen gebaseerd op mijn gegevens. Ik ga akkoord met de privacy policy van de FilmHallen en The Movies.