laatste week

Adrift

ratingratingratingrating

De Volkskrant

Online ticket: €11,00 – Cinevilleticket € 0,00 - Prijsinformatie

99 min. English Dutch USA

Tami (Shailene Woodley) en Richard (Sam Claflin) zeilen met een jacht over de Stille Oceaan. Ze zijn jong en verliefd. De klus die ze hebben aangenomen lijkt meer op een perfecte vakantie dan op werken. Totdat het noodlot toeslaat en ze terecht komen in een genadeloze orkaan. Met een verwoeste boot, zonder communicatiemiddelen of navigatie en weken verwijderd van de dichtstbijzijnde haven, moet Tami vechten voor zichzelf en de zwaargewonde Richard. Hun enige kans op overleven is om 3000 km lang de juiste koers te varen naar de Hawaï-eilanden.

ENGLISH
Based on the true story of survival, a young couple’s chance encounter leads them first to love, and then on the adventure of a lifetime as they face one of the most catastrophic hurricanes in recorded history.

BALTASAR KORMAKUR

(1966 | ICELAND)
Everest (2015) | The Deep (2012) | Contraband (2012) | The Sea (2002) | 101 Reykjavík (2000)
Shailene Woodley, Sam Claflin, Jeffrey Thomas, Grace Palmer Volker Bertelmann Robert Richardson Aaron Kandell, Jordan Kandell & David Branson Smith

“Adrift heeft alles wat een survivalfilm nodig heeft”

ratingratingratingrating

De Volkskrant

Tips voor u

Hotel Mumbai

Aladdin (2D OV)

première

Dragged Across Concrete

première

Avengers: Endgame (2D)

première
OK

Filmhallen.nl gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.

De laatste films & specials direct in uw mailbox?
Stuur mij wekelijks filmtips en aanbiedingen gebaseerd op mijn gegevens. Ik ga akkoord met de privacy policy van de FilmHallen en The Movies.