FILMS VAN WONG KAR WAI

Fallen Angels

tickets en tijden

Online ticket: €11,00 – Cinevilleticket € 0,00 - Prijsinformatie

99 min. Cantonese Dutch HONG KONG | 1995 WONG KAR WAI

Onderdeel van het Wong Kar Wai-programma.

Het vervolg op Chungking Express is opnieuw een stilistisch spectaculaire verkenning van de metropool by night. De levens van een huurmoordenaar, diens opdrachtgever, een telefoonverslaafde vrouw en een zonderlinge ex-crimineel botsen op elkaar in het Hongkong van de jaren 90.

Killer doet zijn werk als huurmoordenaar. Stoïcijns en doeltreffend. Toch wringt er iets: heeft hij het juiste beroep gekozen? Agent, zijn bazin, heeft alleen oog voor Killers schoonheid, ze is razend verliefd, Killer geeft geen krimp. En dan zijn er nog het meisje Punkie en de ex-crimineel Ho, die als ondernemer een wel heel aparte klantbenadering hanteert. In Fallen Angels raken de personages verweven in een meanderende storyline die de kijker door nachtelijk Hongkong voert.

Fallen Angels is een verhaal over verloren zielen en levens die elkaar kruisen, in het decor van de neonverlichte metropool, gevangen in versnelde en vertraagde beelden, opgenomen met Doyle’s groothoeklens.

ENGLISH
This Hong Kong-set crime drama follows the lives of a hitman, hoping to get out of the business, and his elusive female partner.

WONG KAR WAI

(1956 | CHINA) Leon Lai, Michelle Reis, Takeshi Kaneshiro, Charlie Yeung Frankie Chan & Roel A. García Christopher Doyle Wong Kar Wai

Tips voor u

Gunda

première

The Dissident

première

Nomadland

The Mole Agent

HERUITBRENG
OK

Filmhallen.nl gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.

De laatste films & specials direct in uw mailbox?
Stuur mij wekelijks filmtips en aanbiedingen gebaseerd op mijn gegevens. Ik ga akkoord met de privacy policy van de FilmHallen en The Movies.